شنبه تا پنجشنبه 9 الی 17

مگا تریدر

مزایا دستگاه خشک کن صنعتی کابینتی

مزایا دستگاه خشک کن صنعتی کابینتی
5/5 - (1 امتیاز)

خشک کن صنعتی کابینتی چیست و استفاده از آن چه مزایایی دارد؟ برای آشنایی با این دستگاه تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

امروزه تغذیه جایگاهی مناسب در میان مردم پیدا کرده است. لذا علاوه بر سه وعده‌ی اصلی، میان وعده نیز مهم طلقی می‌شود. میان وعده برای کودکان در حال رشد اهمیت ویژه‌ای دارد. میوه خشک یکی از تنقلات سالم به شمار می‌رود که امروزه نیز با وجود انواع دستگاه خشک کن، چیپس‌های میوه متنوعی در بازار وجود دارد.

دستگاه خشک کن از جمله دستگاه‌های پرکاربرد و پرسود در حوزه کارهای صنعتی و نیمه صنعتی می‌باشد که با هزینه‌های مختلف می‌توان خریداری کرد. یکی از با صرفه‌ترین نوع دستگاه‌های خشک کن، خشک کن کابینتی می‌باشد که در بسیاری از کارگاه‌های خشک کننده میوه و تولیدات چیپس‌های میوه وجود دارند.

با ما در این مقاله همراه باشید تا اطلاعات کافی راجع به دستگاه خشک کن صنعتی کابینتی به دست بیاورید.

 

دستگاه میوه خشک کن tmt50
دستگاه میوه خشک کن tmt50

 

دستگاه خشک کن صنعتی کابینتی و مزایای آن

یکی از انواع خشک کن‌های متداول و رایج برای تولید انواع سبزیجات خشک و چیپس میوه خشک کن‌های صنعتی کابینتی می‌باشد.

خشک‌‌کن‌های کابینتی با ظرفیت‌های مختلف و تناژ‌های مختلف ورودی و خروجی طراحی و ساخته شده‌اند که هر کدام به نوبه خود پیشنهادی برای یک کسب و کار هستند.

خشک کن‌های صنعتی میوه تک کابین و دو کابین و سه کابین بسیار متداول بوده و نوع خشک کن مینی تک کابین که نوع نیمه صنعتی آن می‌باشد برای کسب و کارهای کوچک و خانگی پرکاربرد است.

مشخصات فنی دستگاه خشک کن صنعتی کابینتی

 

بهترین جنس بدنه دستگاه میوه خشک کن
خشک کن صنعتی کابینتی یا سایر خشک کن‌های تولید شده؟

 

گرمایش این دستگاه‌ها ممکن است گازی، برقی و گازوئیلی باشد که به عنوان نمونه اگر گرمایش دستگاه توسط گاز انجام شود با نام خشک کن کابینتی گازی نیز شناخته می‌شوند. برای خشک نمودن محصولات مختلف به وسیله‌ی دستگاه‌های خشک کن مقدار زمان مناسب برای محصولات مختلف، متفاوت می‌باشد.

انواع دستگاه میوه خشک کن صنعتی کابینتی

دستگاه‌های خشک کن از لحاظ تکنیکی و تکنولوژیکی به چند دسته تقسیم می‌شوند که هر کدام کارایی و ویژگی خاص خود را داشته و مناسب انجام کاری مشخص هستند.

گاها برای برآورده کردن و تهیه سفارشی خاص دستگاه مشخصی را خریداری می‌کنید و پس از سفارش و خرید، نصب و راه اندازی، تست و شروع کار به این نتیجه می‌رسید که این تیپ و مدل از دستگاه‌های خشک کن امکان تولید سفارشی را که گرفته‌اید را ندارد، لذا برای جلوگیری از این اتفاقات در انتخاب انواع خشک کن دقت داشته باشید. در ادامه به انواع آن‌ها می‌پردازیم.

1 .خشک کن نیمه صنعتی میوه و سبزی مینی تک کابین

کوچک‌ترین دستگاه خشک کنی که به عنوان یک دستگاه صنعتی و هم یک دستگاه خانگی شناخته می‌شود، خشک کن نیمه صنعتی مینی تک کابین است که یک کارکشته جهت فعالیتهای خشک کردن محصولات مختلف محسوب می شود.

خیلی راحت با استفاده از این دستگاه می‌توان یک کسب و کار خانگی و جمع و جور راه‌اندازی کرد چون هم قیمت مناسبی دارد و هم استفاده از آن راحت است.

2 .خشک کن صنعتی میوه و سبزی تک کابین

خشک کن صنعتی تک کابین یکی از دستگاه های خشک کنی است که در مقایسه با سایر دستگاه های صنعتی سایز کوچک تری دارد.

این دستگاه قابلیت خشک کردن محصولات با کیفیتی مرغوب را فراهم می کند. خشک کن صنعتی تک کابین شامل قسمت سیرکولاسیون می‌باشد که هوای گرم در فضای کابین را فراهم می‌کند و همچنین شامل قسمت‌های وارسی کننده اتوماتیک و هوشمند می‌باشد که نقش مهمی در فراهم‌آوردن کیفیت مناسب ایفا می‌کند.

3.خشک کن صنعتی میوه و سبزی دو کابین

خشک کن صنعتی دو کابین، فضایی دو برابر فضای خشک کن تک کابینی فراهم کرده است تا شما محصولات بیشتری خشک کنید و بتوانید فعالیت تقریبا بزرگی با آن انجام دهید.

این دستگاه تمام اجزایی که در کیفیت محصول نقش مهمی را ایفا می‌کند داراست، با این تفاوت که قدرت آن‌ها به مرور به میزان بیشتری می باشد، چرا که ابعاد بیشتری نسبت به تک کابین دارد. بنابراین برای به حرکت درآوردن آن نیازمند جرثقیل خواهیم بود.

4.خشک کن صنعتی میوه و سبزی سه کابین

 

آیا می توان با خشک کردن میوه درآمد کسب کرد؟
خشک کن صنعتی کابینتی کیفیت میوه را حفظ می کند؟

 

ابرپیکرترین دستگاه خشک کن صنعتی که تا به حال ساخته شده خشک کن صنعتی کابینتی از نوع سه کابین است که نقش مهمی برای راه‌اندازی خط تولید محصولات خشک شده فراهم می‌آورد.

این دستگاه سنجیده‌ترین پیشنهاد برای کسانی است که بخواهند کسب کاری در تولید وسیع و صادراتی شروع کنند. شاسی‌کشی و بدنه دستگاه بسیار قدرتمند می‌باشد، به گونه‌ای که بتواند تحمل وزن بالا را داشته باشد.

سیرکولاسیون پیچیده این دستگاه به شکلی برنامه‌ریزی شده است که محصول نهایی این دستگاه که در فضای بزرگی قرار دارد کاملا یکدست و یکنواخت باشد. همچنین این سیستم شامل کوره و تجهیزات مربوطه و سیستم‌های کنترلی می‌باشد که هر متخصصی این اجزا را جزو قسمت‌های حیاتی دستگاه می‌دانند.

 

امیدواریم اطلاعات موجود در این مطلب توانسته باشد شما را با خشک کن صنعتی کابینتی آشنا کرده باشد و کارایی آنها را برای شما مشخص کند. برای آشنایی بیشتر با انواع دستگاه های خشک کن میوه و سبزی به این مقاله نگاهی بیندازید.

پس از کسب اطلاعات مد نظرتان برای خرید دستگاه میوه خشک کن می توانید با کارشناسان ما در مگاتریدر در تماس باشید و سفارش خود را به ثبت برسانید.

سوال‌های متداول خشک کن صنعتی کابینتی

1. خشک کن‌ صنعتی کابینتی مناسب چه محیط هایی می‌باشد؟

  • این خشک کن‌ها مناسب‌ترین و بهترین پیشنهاد برای کسانی هستند که می‌خواهند یک کسب و کار پردرآمد و سودآور داشته باشند.
  • خشک کن‌ صنعتی کابینتی در ظرفیت‌های مختلف ساخته شده‌اند که می‌توان برای سطوح کاری مختلف بهترین گزینه را انتخاب نمود.

2. کوچک‌ترین نوع دستگاه خشک کن کابینی کدام است؟

  • دستگاه خشک کن مینی تک کابین، این دستگاه بسیار مناسب تولیدات روزانه با مقادیر کم در محیط‌های خانگی و کارگاهی است.

3. هنگام خرید میوه خشک کن باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

  • تعداد طبقات، ترموستات، سیستم گردش هوا، گنجایش دستگاه، قیمت میوه خشک کن

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی

برچسب ها

پست های اخیر

محصولات ما

Call Now

تماس با ما

آخرین اخبار و مقالات

چت از طریق واتس اپ